Doelen januari en februari

Hallo februari - leukheid
Voor januari had ik drie doelen gesteld namelijk:

  • Lekker lezen en de boeken die ik lees bijhouden.
  • Gezond eet en beweegpatroon weer oppakken.
  • Niet teveel tegelijk doen.

In januari heb ik 4 boeken gelezen! Ik probeer ze bij te houden op Goodreads (maar niet alle boeken staan daarop), Hebban en in een notitie in mijn telefoon. Tot nu toe gaat dat (gelukkig!) goed en ben ik trots op mezelf!

Ik heb lekker, maar ook gezond gegeten, ook heb ik lekker bewogen en ben ik weer begonnen met trainen! De komende tijd zal ik hopelijk wat meer gaan wandelen omdat ik in juni een tocht van 25 kilometer ga lopen!

Ik heb niet teveel tegelijk gedaan, gezorgd dat ik niet teveel van mezelf zou eisen, leuke dingen gedaan, gedaan wat moest en uitgerust.

In januari heb ik ook nieuwe dingen gedaan. Ik ben begonnen in een nieuwe klas en heb meegedaan aan de presenteer jezelf challenge, ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet helemaal klaar ben, maar het inspireert me enorm! Ik heb nieuwe ideeën voor mijn website en ben al lekker wat aan het knutselen geweest. Ik wil met nieuwe kleuren gaan werken en de komende tijd zal daarom mijn website er misschien wat ‘gek’ uitzien. Helemaal opnieuw beginnen vond ik geen optie, maar vanaf nu beginnen met een nieuwe stijl wel! Daar ga ik nu vol enthousiasme aan de slag!

De doelen die ik wil stellen voor februari zijn:

  • Lekker blijven lezen en de boeken die ik lees bijhouden.
  • Gezond eet en beweegpatroon volhouden.
  • Knutselen en bouwen aan leukheid.

Jullie zien dus hopelijk snel (kleine) veranderingen op leukheid! Fijne maand! 

Geef een reactie