1000 vragen aan jezelf #21

In het nieuwe jaar ga ik gewoon door met het beantwoorden van de vragen uit het 1000 vragen aan jezelf boekje van de flow! Vandaag is het tijd voor deel 21 en beantwoord ik vraag 281 tot en met 294!1000 vragen aan jezelf

281. Verzin je vaak doemscenario’s?
Alleen maar? Dit is echt een slechte eigenschap die ik steeds meer onder controle probeer te krijgen. Ik ben een enorme denker en daarbij bedenk ik de ergste doemscenario’s die je je kunt voorstellen en daar word ik niet altijd gelukkig van! Tijd om die doemscenario’s dit jaar een stuk minder te gaan verzinnen.

282. Wat stel je te vaak uit?
Mijn kamer opruimen/stoffen/zuigen!

283. Zijn dieren net zo belangrijk als mensen?
Wij, als mensen, hebben dieren nodig om te kunnen leven. Wat dat betreft zijn dieren (om te leven) net zo belangrijk als mensen. Persoonlijk vind ik mensen in mijn leven ook heel erg belangrijk. Als ik alleen nog maar dieren om me heen zou hebben en geen mensen zou ik me vreselijk voelen!

284. Hoe zeker ben je van jezelf?
Niet zo zeker.. Gelukkig gaat het steeds meer een goede, ‘gezonde’ kant op!

285. Wat was een onvergetelijke dag?
De dag dat ik slaagde voor mijn HBO-diploma! Wat voelde ik me goed, ik was, om even terug te komen op de vorige vraag, na de uitslag ook echt wel heel zeker van mezelf!2015-06-15 13.43.51-1286. Wat durf je niet aan jezelf toe te geven?
Ik heb echt geen idee..

287. Om welke filmscène moest je huilen?
Ik heb om zoveel filmscènes gehuild… 

288. Wat was je laatste goede idee?
Op maandag kijken of de dinsdagaanbiedingen al geldig zijn en daardoor een geweldig mooi koopje scoren!

289. Welk verhaal zou je met heel Nederland willen delen?
Het verhaal van Isa en Ruben, geschreven door Chantal van Gastel! Ik heb zoveel geleerd van dit verhaal, genoten van deze boeken! Nu ik dit typ denk ik er serieus over om deze boeken te gaan herlezen..

290. Vergeef je mensen makkelijk?
Als ze echt spijt betuigen dan heb ik wel even tijd nodig, maar uiteindelijk zal ik ze wel vergeven.

292. Wat hoop je nooit mee te maken?
Oorlog!

293. Vind jij: wat niet weet, wat niet deert?
In sommige situaties wel, maar in veel situaties ook niet!

294. Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen?
Ik probeer mijn eigen mening altijd eerst te vormen en die voor het grootste gedeelte te laten meetellen. Maar in veel gevallen

Dit waren de vragen voor vandaag, volgende week komen er weer nieuwe vragen met antwoorden!

Geef een reactie