Twitkerst 2015

Toen ik, eigenlijk alweer een hele tijd geleden, weer eens alle tweets in mijn tijdlijn aan het doorlezen was kwam ik een berichtje tegen over Twitkerst. Ik besloot me hier later wat meer in te verdiepen. Toen ik dat deed ontdekte ik dat Twitkerst een enorm leuk initiatief is. Zo las ik dat er op 7 december (met de hand) lootjes getrokken zouden worden, het budget €12,50 + verzendkosten was, je zelf cadeautjes mocht maken of kopen, deze mooi in moest pakken, in een doos doen en dan opsturen! Ik was meteen enthousiast, vulde mijn lootje in en deed mee!

Op 7 december kreeg ik als lootje de enige man van het gezelschap die ook iets voor zijn kinderen wilde. Daar kon ik wel wat mee! Ik bestudeerde het lijstje, bedacht wat leuke cadeaus en kocht deze! Ik vond onwijs leuk cadeaupapier, schreef een leuk briefje en deed het pakket op de post! 2015-12-16 14.00.05Op 16 december kwam mijn pakket binnen! WOW het was zo’n grote doos, maar hij was zo licht dat je bijna zou denken dat er niets in zou zitten.. Gelukkig rammelde die wel een beetje als je heb schudde dus er zat gelukkig wel iets in!

En toen begon het wachten… 8 lange dagen heeft het pakket op mijn kamer gestaan.. Maar donderdagavond was het eindelijk zover! Iets eerder dan de rest (om 20:00 omdat ik om 20:30 all you need is love wilde kijken) maakte ik het pakket open! Eerst het zilveren papier eraf.. Op de doos stonden wat leuke dingetjes! Twitkerst - Leukheid Twitkerst - LeukheidEn dit zag ik in de doos! Heel veel leuke pakjes, lieve briefjes en confetti! Haha ik pakte het pakket uit op mijn bed en vond daarna allemaal leuke roze confetti in mijn bed, wat een feest! Twitkerst - LeukheidToen begon het lezen van de briefjes en het uitpakken! Ik weet niet meer zo goed in welke volgorde ik wat heb uitgepakt, maar heb wel leuke foto’s gemaakt van de spulletjes die ik gekregen heb! 2015-12-27 13.35.26Als eerste: lekkere Ferrero Rocher en 4 pennen in leuke pastelkleurtjes!2015-12-27 13.35.59XL confetti in hartjesvorm en een rolletje leuke washi tape!2015-12-27 13.40.31Hele leuke kaarten uit de eigen collectie van mijn lieve geefster! http://www.uniekepostkaarten.nl/
2015-12-27 13.41.38Nog twee andere leuke leuke kaarten! 2015-12-27 13.43.00Kerstige servetjes met sterretjes en Fortune cookies (met hele leuke tekstjes erin.. We hebben ze al getest!) 2015-12-27 13.44.57En last but not least, deze twee onwijs leuke armbandjes en nog wat leuke visitekaartjes, nu kan ik mijn gulle geefster overal vinden!

Lieve Wendy, heel erg bedankt voor deze leuke cadeaus! Het is wel duidelijk dat je goede research hebt gedaan naar mij en wat ik wel en/of niet leuk vind. Ik ben al dagen enthousiast over het pakket en de leuke cadeautjes! Onder andere deze editie van Twitkerst heeft mijn kerst tot een groot succes gemaakt! 

Lieve Cecilia, jij ook heel erg bedankt voor alle tijd en moeite die je steekt in het organiseren van Twitkerst, ik ben zeker van plan volgend jaar weer mee te doen! (Als het dan ook georganiseerd wordt!)

Dit bericht is geplaatst in: Blog En tags bij dit bericht zijn: .

One comment

Geef een reactie