Doelen november en december

De tijd vliegt! Nog maar een maandje en 2015 zit er alweer op! Dan gaan we naar een nieuw jaar waarin vast weer nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden voorbij zullen komen. Maar ik ga nog niet te snel, eerst december nog overleven! December is altijd een leuke, maar ook drukke maand voor mij, met onder andere natuurlijk sint, kerst en oudjaar.

Doelen die ik voor november gesteld had zijn: 

  • Ik wil zeker in deze drukkere periode proberen een goede balans te vinden tussen werk en ontspanning (onder ontspanning valt in dit geval dan ook bloggen)
  • Ik wil ook lekker een aantal boeken lezen en beginnen met het bijhouden van een ‘gelezen’ lijstje.

Uhm… Toen ik de doelen weer zag dacht ik eerst oeps… Maar nu ik er wat meer over nadenk heb ik het wel goed gedaan. Begin deze maand heb ik eigenlijk een omslag gemaakt. Ik deed vaak dingen tegelijk, bijvoorbeeld lezen met de tv op de achtergrond aan en soms zelfs een beetje whatsappen tussendoor. Dit probeer ik niet meer, of in ieder geval zo min mogelijk te doen. Ik merk dat ik er rustiger van ben geworden, ook in mijn hoofd. Het nadeel is alleen dat ik maar heel weinig heb gelezen, maar dat komt ook wel weer! Ik heb zeker een goede balans gevonden russen ontspannen en werken, maar heb niet zoveel gelezen en ook nog niet begonnen met het gelezen lijstje.

Doelen december - leukheidIk heb echt zoveel zin in december! De komende tijd zal op werk erg druk zijn en ook veel energie vragen! Maar ik kan ook uitkijken naar de leuke dingen die ik nu al in mijn agenda heb zoals het Best of YA event dit weekend, het lootjes trekken voor de boeken adventskalender en Twitkerst!

Doelen voor december

  • Genieten van alle leuke dingen die er deze maand gepland staan.
  • Vakantie vieren!
  • Hopelijk wat leuke boeken lezen.

Wat zijn jouw doelen voor december? 

Dit bericht is geplaatst in: Doelen En tags bij dit bericht zijn: .

Geef een reactie