1000 vragen aan jezelf #20

De eerste week van de kerstvakantie zit er weer op, gelukkig voel ik me na een weekje rustig aan doen weer helemaal gezond en kan ik gaan genieten van de andere helft van deze vakantie! Deze week beantwoord ik weer 14 vragen uit het 1000 vragen aan jezelf boekje van de Flow!

1000 vragen aan jezelf

267. Heb je weleens een huilbui gefaket?
Nee!

268. Werk je graag samen of liever alleen?
Gelukkig heb ik geleerd samen te werken en gaat me dat redelijk af, maar het liefst werk ik toch alleen. Dan kan ik alles lekker op mijn eigen manier en eigen tempo doen en dat vind ik het prettigst!

269. Voor welke fout straf je jezelf nog steeds?
Van je fouten moet je leren. Dat probeer ik dus altijd te doen. Ondanks dat ik het moeilijk vind probeer ik mezelf dus niet te straffen voor fouten, maar er iets van te leren.

270. Welke verliefdheid snap je niet van jezelf?
Die rare en vreemde verliefdheden uit mijn puberteit.

271. Sta je genoeg stil bij het leven?
Door de dingen die er op mijn heen gebeuren besef ik me steeds meer hoe kostbaar en bijzonder het leven is. Ik sta, denk ik, zeker wel genoeg stil bij het leven.

272. Voel je je bij sommige mensen heel onzeker?
Ik voel me zeker wel onzeker bij sommige mensen. Maar ik heb zeker wel geleerd niet meer heel onzeker te worden.

273. Ben je gevoelig voor autoriteit?
Ja. 

274. Ben je graag alleen?
Ik vind het belangrijk om een beetje evenwicht te hebben tussen alleen zijn en samen zijn met mensen. Op sommige momenten ben ik graag alleen terwijl ik op andere momenten graag mensen om me heen wil hebben.

275. Waarmee kwam je voor jezelf op?
Voor mezelf opkomen vind ik soms best lastig.. Waarmee ik voor mezelf opkom vind ik moeilijk te zeggen.

276. Welk goed doel steun je?
De kingloopwinkels hier in de buurt!

277. Hoe ziet je droomhuis eruit?
Mijn ideale droomhuis.. Is niet te groot en niet te klein, heeft genoeg plek voor een muur met een HELE grote boekenkast, heeft een fijne tuin met veel zon, een mooie badkamer met een apart bad (dat zichzelf schoonmaakt), een slaapkamer met kingsize bed, heeft openslaande deuren naar de tuin en nog HEEL VEEL meer..

278. Doe je makkelijk beloften?
Ik probeer alleen beloften te doen die ik ook waar kan maken, ik denk er dus eerst over na en doe ze niet te makkelijk.

279. Hoever ga jij voor geld?
Niet zo ver.. Op het moment heb ik fijn werk, waar ik genoeg verdien. Ik zou niet mijn hoofd kaal scheren voor een X bedrag.. Misschien gekke wel echt eetbare) dingen eten als er echt heel veel geld geboden wordt..

280. Ben je vaak eigenwijs ten koste van jezelf?
Helaas wel. Ik moet echt leren minder eigenwijs te zijn.

Dit waren de vragen voor deze week, volgende week weer 14 nieuwe vragen met antwoorden! 

Geef een reactie