1000 vragen aan jezelf #19

Het is EINDELIJK kerstvakantie.. Ik moet zeggen dat ik er echt aan toe was, op het moment ben ik lekker aan het uitslapen en mijn verwaarloosde griepje laat zich ook weer zien. Tijd voor lange dagen in bed met een boekje, bloggen, haken en andere leuke en vooral relaxte dingen! Voor nu is het ook weer tijd voor 14 nieuwe vragen uit het 1000 vragen aan jezelf boekje van de Flow.

1000 vragen aan jezelf - leukheid

253. Ben je een goede verhalenverteller?
Ik vind het onwijs leuk om verhalen te vertellen, wat soms alleen best lastig is, is dat ik ze wel goed moet voorbereiden, dat kost weer tijd.. En tijd is kostbaar. Ik zou wel echt meer tijd willen besteden aan het voorbereiden en vertellen van verhalen. Zeker omdat ik ook echt merk dat kinderen het fantastisch vinden.

254. Wie gun je het allerbeste?
Mijn familie en vrienden!

255. Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?
Ik heb een tijdje over deze vraag nagedacht… Een antwoord is niet echt boven komen drijven, als je iets mist is er vaak wel weer een ander moment waarop het gemiste moment ingehaald of goedgemaakt kan worden…

256. Kun je goed je zinnen verzetten?
Als het echt nodig is kan ik heel goed mijn zinnen verzetten, als het niet echt nodig is kost het wat meer moeite.

257. In welke kleren voel je je het prettigst?
Een goede spijkerbroek met leuk shirtje en eventueel een lekker warm vest!

258. Waarvan had je nooit gedacht dat het je zou overkomen?
Leuke recensies schrijven van boeken die ik krijg en een winactie organiseren! (Die komt er snel aan… Ben nog aan het nadenken hoe ik de winactie vorm moet geven, tips zijn trouwens welkom!)

259. Had je graag van het andere geslacht willen zijn?
Iedere vrouw roept denk weleens was ik maar een man, bijvoorbeeld als ze op een festival zijn en moeten plassen.. Maar toch ben ik wel blij dat ik gewoon een vrouw ben! 

260. Van wie word je weleens moe?
Mensen die voornamelijk klagen..

261. Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen?
Hoe het echt met iemand gaat, boeken, bloggen, winkelen, leuke plannen maken.

262. Kun je makkelijk je fouten toegeven?
Nee. Ik vind het best moeilijk om mijn fouten toe te geven, daarom probeer ik er zo min mogelijk te maken!

263. Wat wil je nooit meer doen?
Liegen, teveel betalen voor bepaalde producten.

264. Wat is je standaard gemoedstoestand?
Ik heb denk niet echt een standaard gemoedstoestand.. Gelukkig voel ik me het meest van de tijd wel gewoon goed..

265. Is alles waar wat je zegt?
Nee, soms heb ik weleens een leugentje om bestwil, of maak ik een foutje..

266. Wat betekent muziek voor je?
Ik hou enorm van muziek maar neem vaak niet (meer) de tijd lekker een muziekje aan te zetten en ervan te genieten.

Heb jij nog een tip voor het opzetten van een winactie? 

Geef een reactie