doelen oktober en november

Het is alweer november! De tijd vliegt, voor we het weten is de sint weer naar Spanje, hebben we de kerstdagen overleefd en is het 2016! Maar voor nu kijk ik eerst terug op de doelen van oktober en deel ik mijn doelen voor november.

De doelen voor oktober waren:
– Lekker veel lezen! Ik wil zoveel mogelijk lezen omdat het Boektober en kinderboekenweek is! Ik heb een aantal hele leuke kinderboeken, maar ook een aantal boeken die ik voor mijn werk wil lezen. Door in mijn vrije tijd meer te lezen in plaats van doelloos op mijn telefoon spelletjes spelen kom ik vast een heel eind!
– Uitkijken naar, genieten in en nagenieten van Londen! Ik heb zoveel zin in ons reisje naar Londen! De komende weken wil ik lekker de reis gaan voorbereiden!
– Een goede balans vinden tussen werk, bloggen en tijd voor mezelf.

Ik heb in oktober best wel wat gelezen.. 5 en een half boek! ik las Meesterspion van Peter Elshout, waar ik ook een recensie over schreef die je hier vindt. De poepfabriek van Marianne Busser en Ron Schröder was een grote hit in de klas. Het kinderboekenweekgeschenk Perongelukt van Sinmon van der Geest, was ook erg leuk! De 100 van Kass Morgan las ik in Londen. Voor de leesrace las ik De jongen op de berg van John Boyne en ik ben halverwege Kapot van Carry Slee.Meesterspion - Leukheid de poepfabriek - Leukheid

Londen was fantastisch! Dat verslag lees je hier. Ik heb de reis niet echt voorbereid, per dag hebben we gekeken waar we zin in hadden en dat hebben we gedaan! Londen - Leukheid

Ik heb helaas nog niet echt een goede balans gevonden wat werk, bloggen en tijd voor mezelf betreft. Ik vind het erg lastig om na een werkdag nog achter de computer te kruipen, dus bloggen doe ik veel in het weekend en voornamelijk op zondag. 

November - leukheid
Dan is het nu tijd voor de doelen voor november, ik moet bekennen dat ik het best lastig vind deze keer. De komende periode wordt een drukke periode. Er moeten rapporten geschreven worden, dan zijn er natuurlijk ook 10-minutengesprekken, de sint komt over twee weken en dan is het, hoe gek het ook klinkt, ook alweer bijna kerst.

  • Ik wil zeker in deze drukkere periode proberen een goede balans te vinden tussen werk en ontspanning (onder ontspanning valt in dit geval dan ook bloggen).
  • Ik wil ook lekker een aantal boeken lezen en beginnen met het bijhouden van een ‘gelezen’ lijstje.

Deze maand houd ik het bij deze twee doelen en aan het einde van november of het begin van december horen jullie zeker of het gelukt is met deze twee doelen bezig te zijn!

Hoe ontspan jij in drukke tijden? 

Dit bericht is geplaatst in: Doelen En tags bij dit bericht zijn: .

Geef een reactie