Doelen september en oktober

September zit er weer op! Wat een drukke en hectische maand! Ik ben begonnen met werken en twee keer per week training geven en ik ben ziek geweest. Ik vind het erg lastig om naast mijn werk nog tijd in te plannen voor het bloggen, lezen en andere leuke dingen. Afgelopen maand waren er natuurlijk weer een aantal doelen waar ik aan gewerkt heb.

– Proberen 2 boeken te lezen (Ik ben pas begonnen in boek 1, overstroomd, maar merk dat ik afgelopen week met werk en alle nieuwe indrukken niet zoveel tijd had of genomen heb om te lezen.
– Gezond eten en bewegen volhouden.
– Sparen voor Londen (In de herfstvakantie ga ik naar Londen, als ik de komende 1,5 maand niet teveel geld uitgeef kan ik in Londen lekker shoppen!)

Ik heb afgelopen maand twee boeken gelezen! Overstroomd waar hier een recensie over te lezen is en Onder mijn huid, een heel aangrijpend boek waar geen recensie over komt. Het gezond eten en bewegen heb ik goed vol kunnen houden en sparen is ook goed gelukt!

Een nieuwe maand, met nieuwe doelen en kansen. De doelen voor oktober zijn:
– Lekker veel lezen! Ik wil zoveel mogelijk lezen omdat het Boektober en kinderboekenweek is! Ik heb een aantal hele leuke kinderboeken, maar ook een aantal boeken die ik voor mijn werk wil lezen. Door in mijn vrije tijd meer te lezen in plaats van doelloos op mijn telefoon spelletjes spelen kom ik vast een heel eind!
– Uitkijken naar, genieten in en nagenieten van Londen! Ik heb zoveel zin in ons reisje naar Londen! De komende weken wil ik lekker de reis gaan voorbereiden!
– Een goede balans vinden tussen werk, bloggen en tijd voor mezelf.

Geef een reactie