Doelen augustus en september

Pfoe! De vakantie is voorbij gevlogen en ik heb alweer 1,5 week werken achter de rug! Inmiddels ben ik redelijk gewend en weet ik alle namen van de kinderen! Ook kan ik de spullen die ik nodig heb steeds beter vinden en wordt het allemaal wat makkelijker! Het is inmiddels al september dus het is tijd voor een terugblik op mijn gestelde doelen en het bedenken van nieuwe.

Doelen augustus:
– Nog steeds lekker vakantie vieren (nog 2,5 week)
– Beginnen met werken (jippieee en spannend)
– Proberen 2 boeken te lezen (ik ben al aardig ver in boek 1)
– Gezonder eten en meer bewegen (ik ga proberen het voetballen weer op te pakken en hoop heel erg dat het allemaal gaat lukken)

Zoals ik net al een beetje verklapt heb is puntje twee gelukt! Daarvoor heb ik nog volop genoten van de vakantie! Ik heb (puntje 3) in het zonnetje een aantal boeken gelezen, in augustus waren het er 4! Ook heb ik gezonder gegeten en ben ik begonnen met trainen. Dit laatste is soms wel lastig vanwege het dubbel zien, de ene dag gaat het beter dan de andere.. Al met al heel tevreden over augustus, benieuwd of september ook zo goed zal gaan!

Doelen september:
– Proberen 2 boeken te lezen (Ik ben pas begonnen in boek 1, overstroomd, maar merk dat ik afgelopen week met werk en alle nieuwe indrukken niet zoveel tijd had of genomen heb om te lezen.
– Gezond eten en bewegen volhouden.
– Sparen voor Londen (In de herfstvakantie ga ik naar Londen, als ik de komende 1,5 maand niet teveel geld uitgeef kan ik in Londen lekker shoppen!)

Wat zijn jouw doelen voor september? 

2 comments

    • anne says:

      Ik vind hardlopen echt zelf best saai! Heb dat weleens gedaan, maar was niet mijn ding. Ik zit op voetbal, kan door een blessure nog niet meedoen met wedstrijden maar train wel twee keer per week mee, daarnaast geef ik ook training aan een meisjesteam en pak ik veel de fiets als ik ergens heen moet. Succes met je doelen voor deze maand!

Geef een reactie