Stageverhalen

Op dit moment ben ik derde jaars student. Ik doe de Pabo wat dus betekend dat ik hopelijk over 2 jaar een hele leuke klas heb en kan genieten wat het lesgeven.
Ik loop het komende half jaar 2 dagen per week stage in een hele leuke groep 5 van de basisschool. Afgelopen maandag was mijn eerste dag en nadat ik mezelf had voorgesteld als ‘Juf Anne’ en iets over mezelf had verteld kwam deze opmerking:

‘Juf, heet u echt Anne? Want ik heet ook al Anne!’

Ik vond hem erg leuk en daarom wilde ik hem even met jullie delen! Binnenkort meer leuke, mooie en grappige quotes!

2 comments

  1. Ilse says:

    Hé, leuk dat je de pabo doet! Dan zit je vast bij Marjolijn in de klas, is het niet? Ghihi! Ik doe kinderopvang, dus ik loop ook stage bij kindjes! Alleen dan ’s ochtends op de peuterspeelzaal en ’s middags op de bso. =)

    • anne says:

      Hee! Ik zie nu pas je reacties, je bent de eerste ooit die op een van mijn posts reageert! *jeej* haha! Ik heb 2 jaar bij Marjolijn in de klad gezeten ja! Ik ga snel even ook op jouw blog kijken!

Geef een reactie